Kreatura limitowana nr 13
WYGLĄD: Piwo jasne, o słomkowym
kolorze, lekko zamglone.
AROMAT: Lekka kwasowość
i mleczność, przebijana przyjemną nutą
pigwowca.
SMAK: Piwo wyraźnie kwaśne.
Kwaśność pochodzi od sposobu
zacierania za pomocą bakterii kwasu
mlekowego, ale również z naturalnego
smaku pigwowca japońskiego.
out of
stock
Japanese Quince Sour Ale
Ekstrakt
wagowo
8,50%
Alkohol
objętościowo
3,40%
Serwuj
w temperaturze
7-13°C
Składniki
woda, słody (jęczmienny pilzneński, pszeniczny), płatki owsiane, sok z pigwowca japońskiego, chmiel Saaz, drożdże LalBrew New England, bakterie kwasu mlekowego
WYGLĄD: Piwo jasne, o słomkowym
kolorze, lekko zamglone.
AROMAT: Lekka kwasowość
i mleczność, przebijana przyjemną nutą
pigwowca.
SMAK: Piwo wyraźnie kwaśne.
Kwaśność pochodzi od sposobu
zacierania za pomocą bakterii kwasu
mlekowego, ale również z naturalnego
smaku pigwowca japońskiego.
out of
stock
Japanese Quince Sour Ale
Ekstrakt
wagowo
8,50%
Alkohol
objętościowo
3,40%
Serwuj
w temperaturze
3,40%
Składniki
woda, słody (jęczmienny pilzneński, pszeniczny), płatki owsiane, sok z pigwowca japońskiego, chmiel Saaz, drożdże LalBrew New England, bakterie kwasu mlekowego
polecamy równie gorąco
Zero Ale
Non-alcoholic Polish IPA
EKST. WAG. |
6,00% | ALK OBJ. |
0,50% |
BONGO
Terpen IPA
EKST. WAG. |
16,50% | ALK OBJ. |
7,10% |